alkoholbehandling

Slip helskindet ud af dit misbrug med en alkoholbehandling

Slip helskindet ud af dit misbrug med en alkoholbehandling

advertorial

Er du på udkig efter en metode ved hvilken du kan blive fri af et afhængighedsbetinget alkoholmisbrug? Så bør du vælge med omhu.

Ikke alle behandlings former er lige effektive når det handler om alkoholafvænning. Det er for eksempel langt fra sikkert at du vil have glæde af ambulant behandling med antabus. I stedet kan du kontakte Behandlingscenter Stien med henblik på et intensivt alkohol behandlings forløb.

Hvordan foregår alkoholafvænning hos Behandlingscenter Stien?

Behandlingscenter Stien er blandt centre til alkoholbehandling som benytter Minnesota kuren i forbindelse dermed.

Når du lader dig indskrive til behandling hos Behandlingscenter Stien vil du selvfølgelig i første omgang skulle gennemgå en afrusning. Denne foregår i trygge rammer, og under overvågning af sundhedsfagligt personale. Du vil blive tilbudt smertelindring i form af mild receptpligtig medicin, varme bade og urtete mens du afruser, lige som der er mulighed for indgift af væske, skulle du være i fare for at dehydrere.

alkoholbehandling

Selve terapien, som påbegyndes når alle de vanedannede gift stoffer er skyllet ud af dit system, tager som nævn udgangspunkt i Minnesota kurens principper. Minnesota kuren er en metode til afvænning, som er bygge på det kendte 12 trins program fra AA (Anonyme Alkoholikere), tilsat evidens baserede behandlings former så som kognitiv og metakognitiv terapi.

Behandlings forløbet har en varighed af cirka fem uger. Underhele forløbet er du indlagt på centeret uden adgang til alkohol eller andre lignende stimulanser. Til gengæld har du døgnet rundt mulighed for at deltage i samtaler med en misbrugskonsulent, som samtidig vil være din kontakt person efter endt ophold.

Du vil desuden få mulighed for at deltage i opfølgende møder for at forebygge tilbagefald. Og du vil dermed have de bedste redskaber til at skabe et liv uden alkohol og afhængighed.

Klik ind på Behandlingscenter Stien og få yderligere information om alkoholafvænning på behandlingscenter-stien.dk.