brygudstyr fra albryg

Sæt hjemmebryg på bordet med brygudstyr fra Albryg

Sæt hjemmebryg på bordet med brygudstyr fra Albryg

Den danske sommer anno 2021 tegner til at blive en af de lunere af slagsen. Det betyder lange, varme dage med masser af sol og hyggelige aktiviteter uden døre. Har du have planlægger du sikkert at bruge en del tid på have arbejde. Og så er det rigtig rart at kunne køle ned med en dejlig sval øl i skyggen.

Bryg din egen øl inden sommeren

Skal denne øl være hjemmebrygget er det nu du skal i gang. Måske har du længe gået og overvejet at investere i et lækkert bryganlæg og de rette ingredienser. Men faktisk behøver du slet ikke spendere en mindre formue når du ønsker at starte et hjemmebrygger i din bolig. Ejheller behøver dit brygudstyr at optage særlig meget plads. Og du skal slet ikke bekymre dig om hvorledes du skal sammensætte ingredienserne i forbindelse med ølbrygning.

Du kan blot lægge ud med et af de smarte begynder sæt fra Albryg. Med et begynder sæt kan din ølbrygning fakisik ikke slå fejl – i hvert fald ikke hvis du bruger dit begynder sæt sammen med det der kaldes for et All Grain Kit.

Et All Grain Kit indeholder alle ingredienser til brygning af de velkendte øl typer så som weissbier, bock, IPA, lager eller pilsner. Og dit begynder sæt fra Albryg består af brygudstyr som hverken koster en bondegård eller optager tilsvarende plads.

Bliv en bedre brygmester hen ad vejen

Med en begynder sæt og et All Grain Kit kan du således hurtigt og nemt fremstille lækker og velsmagende øl. Skulle du begynde at savne mere udfordring kan du med stor fordel opgradere til et af de mere avancerede semi professionelle bryganlæg fra Brew Monk, Brewster Beacon, Braumeister eller Grainfather. Se det store og velassorterede udvalg af bryganlæg og øvrigt brygudstyr i den online shop på albryg.dk.