tidsregistrering

Sådan holder du motivationen

Sådan holder du motivationen

advertorial

Den bedste måde at bevare motivationen på er at fokusere på dine individuelle styrker og på det, du kan gøre for dig selv. Det er nemt at blive modløs, når der er folk omkring dig, som virker meget mere succesfulde end dig, men det er vigtigt ikke at miste de ting af syne, der gør dig til noget særligt. Konkurrence er ofte godt, fordi det motiverer os og hjælper os til at vokse som person. Så hvis en anden er bedre eller hurtigere end dig lige nu, skal du ikke lade det gå dig på.

 

image

 

Sådan kan du holde dig motiveret i din sport

Succes og motivation går ofte hånd i hånd. Hvis du oplever, at du mangler motivation i din sport, er det typisk fordi det ikke går, som du ønsker. Det er derfor vigtigt at finde en måde, hvorpå du kan styrke din selvtillid og få motivationen tilbage. Du kan f.eks. få nogle venner eller familie til at komme og heppe på dig, når du skal spille kamp og du kan fokusere på, hvorfor du startede med din yndlings sport i første omgang. Du kan også vælge at træne ekstra og lave en tidsregistrering af dine resultater for at følge din egen udvikling.

En anden faktor, der motiverer mange, er tænke på de gode ting, der kommer ud af træningen, f.eks. en sundere livsstil eller en fantastisk følelse af at have opnået noget bagefter.

Sådan kan du holde dig motiveret på arbejdet

Det er principielt de samme tips og tricks, der gør sig gældende, når du skal finde din indre motivation på arbejdet. Hvis du er i en periode, hvor du føler, at du er bagud i forhold til alle andre og at du ikke præsterer, som du ønsker – så hold fokus på dit mål. Du ved, at du kan. Du har gjort det før og du skal bare tilbage i den rette stime igen.