facadeskilte odense

Sådan får du nemmest øje på facadeskilte i Odense

Sådan får du nemmest øje på facadeskilte i Odense

Det giver selvfølgelig sig selv, at hvis man forsøger at få øje på nogle spændende facadeskilte i den fynske by, så kan man ikke spotte dem ved at kigge ned i jorden.

Men hvis man alligevel har tænkt sig at tage på jagt i denne historiske by efter facadeskilte, der som oftest kendetegner en by, hvor man får øje på, hvad de begår sig med at sælge og markedsføre sig med, så er der andre ting også, du skal gøre dig opmærksom på, hvis du vil få det bedste udbytte af at kigge på dem.

Faktisk starter det allerede med at vælge den rette dag, hvilket hænger sammen med, at man skal kigge på vejrudsigten forud for beslutningen om at kigge på facadeskilte.

Hvis det er en tåget dag, så giver det sig selv, at man får svært ved at se skiltene, der hænger højt oppe eller generelt se dem på lang afstand.

Vælg også en solrig dag, for selvom nogle facadeskilte kan have lys i sig, så er det ikke altid lige let at spotte i de små sidegader på farten, hvis det er en overskyet vinterdag.

Er vi også ovre i, at dagen er fyldt med blæst og regn, så skutter man sig og kniber øjnene sammen, og så bliver det endnu mere svært at få øje på dem.

Som sagt gælder det om at have øjnene åbne i både hovedhøjde og endnu højere oppe, hvis man vil få øje på de mange facadeskilte i byen, men husk også lige at orientere dig i trafikken, så du ikke vader ud i trafikkryds, selvom der var rødt.

Det gør ikke noget, at man rører ved facadeskiltene, men lad være med at rode eller svinge med dem, hvis du kan – og nogle gange skal man helst spørge indehaveren om tilladelse først.