Privatskole hvidovre

Privatskole kan sikre en bedre trivsel

Privatskole kan sikre en bedre trivsel

Trives dit barn ikke i folkeskolen, har du måske overvejet, om han eller hun skal skifte skole. Men hvilken skole skal du så lige skifte til? Kan du være sikker på, at det ikke bare bliver det samme i en anden folkeskole? 

For at være sikker på at dit barn kommer et sted hen, hvor det bliver sikret en høj grad af trivsel, kan du overveje at vælge en privatskole. Der har du som forældre mere indflydelse, samtidig med at privatskolerne har nogle andre muligheder for at sammensætte undervisningen og tage hensyn til de enkelte elever. 

En af de privatskoler, du bør overveje i det tilfælde, er Johannesskolen på Frederiksberg. Selvom den ligger på Frederiksberg, henvender den sig også til dig, der leder efter privatskole i Hvidovre. På skolen har de stort fokus på mangfoldighed, og at alle elever skal trives. Blandt andet har de indrettet skolen, så den lægger op til masser af liv og aktivitet fra elevernes side. Læs mere her

Er en privatskole ikke meget elitær? 

Er du bange for, at en privatskole er for elitær for dit barn, kan Johannesskolen netop være det rette for jer. Selvom de lægger vægt på at sikre et meget høj fagligt niveau, lægger de også meget stor vægt på børnenes trivsel. 

De har ikke en masse stive og gammeldags regler, og eleverne går ikke i uniform, som du måske ellers frygter, når du hører ordet privatskole. 

På Johannesskolen lægger de vægt på, at deres elever får rørt sig, udfoldet sig kreativt og kommer på turen ud af skolen, hvor de kan få konkret viden på første hånd. Det kan for eksempel være på en tur til Møns Klint. 

Starter dit barn midt i skoleåret, eller starter han eller hun i en af de nye klasser, der bliver oprettet i 2022, bliver der gjort meget for, at der bliver taget godt imod ham eller hende.