døre

Nyd din have gennem dine terrassedøre

Nyd din have gennem dine terrassedøre

advertorial

Der findes få ting om sommeren, der er hyggeligere end at sidde på terrassen og nyde solen i løbet af dagen og de lune aftener sammen med ens familie og venner. Derfor gælder det også om at have dørene et sted, hvor det er hurtigt at nemt at komme ind og ud. F.eks. direkte fra køkkenet eller fra stuen. To døre forskellige steder er selvfølgelig også en mulighed. Du kan se flere eksempler på klar.

Men det er ikke kun om sommeren du kan få glæde af din terrasse og have. Det er også en mulighed om foråret, efteråret og om vinteren.

døre

Overdækket terrasse

Især hvis du har en hel eller delvis overdækket terrasse. Så har du mulighed for at sidde i læ, måske under et tæppe og nyde den første varme om foråret efter en lang kold vinter eller efterårets sidste solståler. 

Om vinteren har du mulighed for at sidde indendørs og nyde din have og terrasse gennem dine terrassedøre, især hvis de har glas i. Især hvis du har døre med glas i. Sæt lys ud i haven, så de oplyser din have og især dine træer og smukke buske. 

Når du skal have udskiftet dine terrassedøre og måske andre også andre døre i dit hus, kan du med fordel overveje om de skal have en anden størrelse eller som i tilfældet med med din terrasse, at udskifte et vindue med en dør.

Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Både i forhold til hvordan dine nye døre skal se ud. Om de skal have et andet visuelt udtryk, en anden størrelse eller måske vende den anden vej, så du får mere plads i din entre eller stue. Det kan også være at du med fordel kan få sat et par fastkarmvinduer i, så du får mere lys.