græskant

Mulighed for at rykke rundt på ens græskant

Mulighed for at rykke rundt på ens græskant

Du kender det formentlig godt, hvis du står med noget indretning, der er af mere eller mindre permanent karakter, som man ikke bare kan flytte rundt på hænderne:

Man bliver lidt mere medgørlig og prøver at se det positive i arbejdet, end at man slår sig ned på de ting, man ikke kan lide, for man gider ikke selv eller udsætte andre for, at de skal hen at skrabe maling væk fra væggene eller begynde at bygge en ny skillevæg op.

Hvis der er tale om mindre permanente ting, så er man mere spontan og prøver sig frem, end man planlægger på området, fordi man mere kan prøve sig frem – og så er man måske også mere tilbøjelig til at se på tingene, man ikke kan lide, da man ved, at man ret så let kan bytte rundt på tingene.

Men tag så en ting som, at man har fået lavet nogle græskante derhjemme, hvor man har fundet den rette form, type af græs med videre – troede man.

Man havde måske ligefrem lavet nogle lemfældige plantegninger derhjemme, mens man fik råd og vejledning af dem, man købte græskanten af, og det hele tegnede til, at man ville blive tilfreds med resultatet,

Dog kan man jo kun forsøge sig så meget frem, uden det bliver realitet, og når så resultatet fremstår, som det kom til at se ud, så levede det måske ikke op til forventningerne.

Det hænger ikke så meget sammen med, at vejret er dårlig den dag, og der måske er insekter og nogle grimme gavle at kigge på, men man kan bare mærke med ens intuition, at man ikke er glad for resultatet.

Heldigvis er det aldrig for sent at ændre på, hvor man gerne vil have den her græskant til at være, hvis man ikke umiddelbart er tilfreds.