PTFE tape

Hvordan opbevarer du dit PTFE tape?

Hvordan opbevarer du dit PTFE tape?

editorial

Det er jo virkelig rart at have sådan noget PTFE tape liggende, så man altid ved, at der er noget ved hånden, når det er nødvendigt at bruge.

Derfor har du allerede lært dig selv, hvornår det er på tide at købe nyt, så du har noget nyt liggende, inden den gamle rulle eller bunke med det er ved at slippe op.

Du har en god idé om, hvor meget du bruger løbende, så du kan regne ud, hvornår det er ved at være tid til at anskaffe sig noget nyt, for det ville ikke være rart at stå uden det.

Det gør en stor forskel for dig, om du har den her tape eller ej, så det er ret vigtigt for dig, at du altid har noget.

Af samme grund har du det også placeret det strategiske steder, hvis du skal bruge det på farten, i sommerhuset eller andre steder.

Men det betyder så også, at du opbevarer din PTFE tape på forskellige måder, og det er måske ikke så hensigtsmæssigt.

PTFE tape

Du skal virkelig overveje, hvordan du opbevarer din PTFE tape

Det er måske ikke noget, du skænker mange tanker, men hvis du for eksempel har den tape i din taske, så kan den ende med at bokse rundt blandt andre genstande og få buler i rullen.

Den kan måske vikle sig ud, så den bliver ubrugelig og filtrer sig sammen med andre ting, hvorfor man også skal hen at filtre ting ud igen.

Men det kan også være medvirkende til, at din PTFE tape ikke kan bruges, og det er måske ikke noget, der lige kan ses eller mærkes med det samme, men det kan betyde alverden til forskel i det lange løb.

Derfor bør du både tjekke, hvordan du opbevarer dit tape af denne type, men også om det stadig ser ud til at kunne bruges, når du finder det frem.