gulvafslibning

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en proces som helst skal varetages af en professionel gulvmand. Der skal nemlig bruges en ganske tung maskine som i de forkerte hænder kan virke temmelig egenrådig.

Maskinen er forsynet med en roterende slibe rondel på hvilken der monteres sandpapir i varierende korn størrelser. Når maskinen føres hen over gulvet vil cirka en millimeter af dettes overflade på skånsom vis fjernes.

Dette er fuldt tilstrækkeligt hvis du ønsker at komme overfladiske misfarvninger, ridser og skrammer til livs. Og med den rette efterbehandling – for eksempel med lud, sæbe eller olie – kommer dit gulv til at stå som ganske nyt.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve i min bolig?

Uanset hvor i hovedstadsområdet du bor kan du altid få kyndig hjælp til gulvafslibning af rutinerede gulvmænd tilknyttet DBF Gulvservice. DBF Gulvservice har igennem mange år hjulpet københavnske bolig ejere til smukke og skinnende gulve i såvel huse som i lejligheder.

Uanset om du og din familie bebor en flere etagers villa, et etplans hus eller måske en lille lejlighed med trange stuer og værelser kan DBF Gulvservice hjælpe med afslibning af gulve. De dygtige og erfarne gulvsliber fra DBF Gulvservice har det rette professionelle håndelag til at håndtere de tunge maskiner og manøvrere dem ind i alle kroge, rundt om selv de skarpeste hjørner, og helt ud langs væggene uanset størrelsen på rummet og dettes disposition.

Med DBF Gulvservice er du garanteret smukke gulve med en holdbar og slidstærk overflade. Din DBF Gulvservice gulvmand vil bestræbe sig på at yde den bedst mulige rådgivning når det handler om valg af efterbehandling samt vejledning angående din fremtidige pleje af gulvet.

Du og din familie får et trægulv som I kan have glæde af i mange år. Og det til en helt og aldeles fair pris.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice, og se de aktuelle priser på gulvafslibning i København, på dbf-gulvservice.dk