chanel tasker

Hvad man kan finde nede i din Chanel taske?

Hvad man kan finde nede i din Chanel taske?

advertorial

Der er jo ingen regler for, hvad man kan have nede i ens Chanel-taske, som man har købt fra https://www.cphbrandshop.dk/vare-kategori/chanel/ .

Men der er en ting og et sted til alting, så det er jo ikke ligefrem sådan en, man bruger til at opbevare haveredskaber nede i, for det er den taske alt for dyr og flot til – og ellers har man penge som skidt, hvis man bruger sådan en taske til ting fra haven.

Man forsøger sig jo også at distancere sig selv fra det bondske og måske endda også ved at lægge afstand til det miljø, som man kommer fra, ved at erhverve sig en taske fra Chanel.

Og det er da virkelig en god start, for det viser både, at man har stil, og det er en vis social klasse, som man gerne vil associeres med.

Men derfor skal man stadig tænke over, hvad man trækker op af den taske, for det kan hurtigt afsløre en, at man måske ikke ved, hvordan man begår sig med sådan en taske.

chanel tasker

Tag de rette ting frem fra din Chanel taske

Det er helt klart, at man kan bruge den her taske fra Chanel til blandt andet at have ens telefon nede i, for det gør langt de fleste.

Men det duer så ikke, hvis man tager en smadret og gammel smartphone frem, for så viser det lidt, at man ikke har flere penge end dem, som man brugte på den her taske, eller man ikke kan finde ud af at bruge dem korrekt.

Så er der jo alle de ting, som man ikke skal putte i den, som der kan ødelægge den, og det er blandt andet skarpe genstande og væsker, som der kan lægge ud i ens taske.

Man gør jo sig selv en tjeneste ved at passe godt på den, så man kan vise den frem i længst mulig tid.