gasflaske

Find gas på gasflaske online

Find gas på gasflaske online

Har du brug for en ren og miljøvenlig gas type? Så er LPG et rigtig fornuftigt bud, når du skal købe gas på flaske.

Hvad er LPG?

LPG er den reneste form for gas som kan fås på gasflaske til anvendelse i eksempelvis fødevare industrien eller til privat brug. LPG står for Liquefied Petrol Gas og er betegnelsen for en gas type som fortrinsvis består af propan.

Propan er en af de reneste gas former hvis molekyle udelukkende består af enkelt bindinger – 3 kulstof atomer omkranset af brint atomer. Ved forbrænding går brinten i forbindelse med ilt og danner H2O – bedre kendt som vand – og kulstoffet danner sammen med ilten kultveilte eller CO2. Du får en helt utroligt ren forbrænding uden farlige spild produkter, og samtidig en høj brændværdi når du vælger LPG på gasflaske.

Hvor kan jeg bestille gasflasker i høj kvalitet?

Har du som privat person eller som erhvervs drivende brug for flaskegas på flasker som holder en høj standard kan du med fordel bestille hos Primagaz. Primagaz er leveringsdygtig i såvel LPG som BioLPG på flasker og i tanke. Du kan vælge imellem gasflasker af alle størrelser fra 2 liter og helt op til 33 liter.

Gasflasker fra Primagaz holder de internationelt anvendte standard mål og fås i alle de kendte størrelser og udformninger. Uanset om du skal bruge en flaske gas til din terrasse varmer, eller om du skal bruge en større mængde flaskegas til industrielle formål kan du bestille LPG og BioLPG hos Primagaz. Vælger du at bestille din gas på den smarte letvægts gasflaske fra Primagaz støtter du samtidig produktionen af BioLPG – den særligt klima venlige udgave af den i forvejen rene LPG gas.

Bestil gasflasker i alle størrelser til privat brug eller i erhvervs øjemed hos Primagaz via hjemmesiden Primagaz.dk