terrasse pris

Find den bedste pris på terrasse online

Find den bedste pris på terrasse online

Drømmer du om at opføre en lækker træterrasse i forlængelse af dit hus, så du og familien får endnu bedre mulighed for at nyde de lange solskins dage? Så er drømmen ikke langt fra at blive gjort til virkelighed. Du bør dog nøje overveje om du selv skal udføre arbejdet, eller om der skal en håndværker på sagen.

Kan jeg selv bygge min nye træterrasse?

Det er ikke altid helt ligetil at opføre en træterrasse. Der er mange ting man skal være opmærksom på i forbindelse med denne opgave. Du skal selvfølgelig sørge for at vælge materialer som kan holde til sol, vind og vejrlig – din træterrasse skal jo stå ude hele året.

Du skal desudensikre dig at selve konstruktionen er solid og stabil, således at din træterrasse ikke bliver skæv eller braser sammen. Er jordbunds forholdene ikke optimale skal du være i stand til at bygge et fundament. Og så vil det alligevel bedst kunne svare sig at få en professionel fagmand på opgaven.

Hvem kan give mig et stærkt træterrasse tilbud?

Ønsker du din nye træterrasse opført i kvalitets materialer, og skal det være en faglært

og erfaren håndværker som forestår såvel design som konstruktion, kan du med fordel kontakte Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS er ejet og drevet af tømrer Andreas la Cour, som igennem mange år har specialiseret sig inden for individuelt tilpassede træterrasser.

Hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du være sikker på at få et rigtig godt tilbud på en flot og funktionel træterrasse. Arbejdet vil blive udført med omhu og med sans fordetaljen når det handler om såvel design som om de udvalget materialer. Din træterrasse bliver både smuk, slidstærk og solid – og du vil kunne have glæde af din træterrasse i mange år.

Hvis du ønsker at se eksempler på Andreas la Cours tidligere udførte arbejde kan du blive klogere på kun-terrasser.dk