Gulvafslibning priser

Find de bedste priser på gulvafslibning i København

Find de bedste priser på gulvafslibning i København

Et trægulv, som er vedligeholdt og plejet efter alle kunstens regler, er en pryd og et aktiv for boligen. Især de lyse sæbe behandlede gulve, som er utroligt populære i danske hjem, brillerer med deres skønhed såfremt ejeren passer ordentligt på dem.

Et sæbe behandlet gulv vil typisk være mange toner lysere end et almindeligt trægulv. Den lyse nuance skyldes den hvid pigmenterede sæbe, som bleger gulvets overflade ved den indledende sæbe behandling. Her arbejdes sæben ned i træværket hvor den mætter fibrene og derved skaber en beskyttende hinde i gulvets overflade. Samtidig vil gulvet få det karakteristiske hvidlige skær og den silkematte overflade som gør et sæbe behandlet trægulv til en fornøjelse at beskue og betræde.

Desværre er sæbe behandlede trægulve samtidig de mest pleje krævende – og de mest sarte – af alle de forskellige gulv typer. Et sæbe behandlet gulv skal helst vaskes med sæbe spåner mindst én gang om ugen. På den måde vedligeholdes før nævnte hinde som beskytter træværket og giver det dets vand og støv afvisende egenskaber.

Forsømmes denne vask vil hinden nedbrydes. Træværket vil begynde at suge spildte væsker og støv til sig, og vil samtidig miste sin uv beskyttelse. Dette gør gulvet særligt udsat over for skjolder, ridser, slidspor og misfarvede plamager fra solfalming. Og når først træværket har nået dette stadie af slitage vil det kun være muligt at få gulvet flot igen ved hjælp af en effektiv gulvafslibning med en ny sæbe behandling efterfølgende.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Det kan på det kraftigste anbefales at du overalder opgaven med afslibning af gulve til professionelle fagfolk. På den måde er du garanteret det smukkeste resultat, som du kan have glæde af i mange år. DBF Gulvservice har lang og professionel erfaring inden for behandling af trægulve her under afslibning og afhøvling af gulve. Se de aktuelle gulvafslibning priser hos DBF Gulvservice på gulvafslibning-priser.dk