CD

Et tilbageblik på CD'ens regeringstid

Et tilbageblik på CD'ens regeringstid

editorial

CD’er har været populære i mange år, og det er der en god grund til. CD’er giver en fantastisk lydkvalitet, som du ikke finder på andre medier. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvornår CD’er var populære, og hvilket udstyr du skal bruge for at høre dem.

CD’er blev populære i 1980’erne, og de blev hurtigt det foretrukne format for musikelskere. CD-afspillere gav en fremragende lydkvalitet, og de var langt mere holdbare end kassettebånd. CD-afspillere gjorde det også muligt for brugerne at springe spor over, hvilket var en stor fordel i forhold til kassetter.

Cd-afspiller

Hvis du vil lytte til cd’er, skal du bruge en cd-afspiller og et stereoanlæg. CD-afspillere kan købes separat eller som en del af et stereoanlæg. Hvis du er på udkig efter den bedste lydkvalitet, skal du købe en cd-afspiller med en digital-til-analog-konverter (DAC). Denne konverterer det digitale lydsignal på cd’en til et analogt signal, som kan forstærkes af dit stereoanlæg.

CD

CD-afspillere er stadig populære i dag, selv om de i mange tilfælde er blevet erstattet af digitale formater som MP3-filer. CD’er giver dog stadig den bedste lydkvalitet og er det foretrukne format for audiofile. Hvis du vil opleve musik, som det var meningen, at den skulle høres, så sæt en cd på og nyd den!

Køb CD’er

Hvis du er blevet lidt hook på idéen om at høre CD’er, så er dette stadig muligt. Du kan stadig købe CD’er. CD’er kan købes både online, og i nogle fysiske butikker, så hvis du vil have magien tilbage, fra da du stod på teenager værelset, så er det bare i gang med at søge på internettet, så du kan få fat i dine yndlings CD’er da du var ung. Hvis du er ny i CD verdenen, er der helt sikkert også musik for dig!